Om mig

 

Student

Sedan en tid tillbaka har jag börjat studera på fritiden, alltid på distans. Efter att äntligen har hittat de ämne som passar mig så går studierna riktigt bra. Jag fokuserar specifikt på två så skilda ämnen som sociologi och geologi. Just nu skriver jag – VT 2012 – kandidatuppsats i sociologi och planerar att till hösten göra detsamma i geologi. Utöver det så läser jag åtskilliga kurser som jag finner intressant inom alla möjliga ämnen, men som har viss intersektion med sociologi eller geologi. Till exempel management och statsvetenskap som närmar sig geologi och naturgeografi och miljövetenskap som närmare sig geologi.
Jag vet inte vart jag vill med detta, men min dröm sedan jag varit liten är att forska.

Fotograferingsintresserad

Jag har under flera åt funderat fram och tillbaka på om jag ska köpa en systemkamera eller inte. Till slut i slutet av sommaren 2010 slog jag till och köpte mig en systemkamera. En Sony a330 blev det, det blev snabbt en massa tillbehör som extra objektiv, blixtar, en mindre hemmastudio och så vidare. Jag har även satt upp en hemsida som är dedikerad just för mitt fotograferande, den heter Lisas Foto.

Fiskar 

Fiskar i sig kanske inte intresserar mig. Men jag har min damm i trädgården med en handfull koi, inomhus har jag sedan både sötvattensakvarium med malawiciklider och ett nystartat saltvattensakvarium som jag är väldigt stolt över. 

Skånetös

Jag har bott på väldigt många ställen i Sverige, men det är på skånska landet där jag trivs bäst. Just nu i ett litet hus i utkanten av mindre by, om några år ska det vara på en gård på landet. Inga nära granner, egna djur, enorm frihet och ett bra liv!

Smått knäpp

Tja, om man har ett arbete på heltid, studerar på mer än heltid, har dyra och rätt tidskrävande intresse så får man nog anses vara lite smått knäpp. 🙂

 Posted by at 17:45