Mar 232009
 

>Idag var jag hungrig på vägen hem och tänkte egentligen bara köpa lite mjölk, men det blev lite mer än så. För första gången på hur många år som helst så gjorde jag mina egna hamburgare, som ni ser här ovan. Mums var det.
Men det märks att jag dragit ned på maten för det var knappt jag fick i mig båda och jag är inte så van vid skräpmat längre för magen för lite uppror mot fettet Men det lugnar sig säkert. Får hålla mitt till en åt gången sen. *le*

Nu sitter jag här i min gula kjol och svarta linne och chattar loss, snart så ska jag duscha, raka mig och göra mig snyggare igen.

 Posted by at 16:21

  One Response to “>Hamburgare”

  1. >Tack för chattet 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)