Mar 232009
 

>Så var man ombytt, färdigäten och mår allmänt bra.
Fast ombytt är väl rätt fel begrepp nu för tiden. Att se ut som en kvinna känns nu som det mer naturliga för mig. Känns mer som att jag byter om till man när jag klär mig på morgonen för att jobba. En dag så hoppas jag slippa den biten också, även om det kanske är lite avlägset. Inom ett år hoppas jag på.

Igår beslutade jag mig för att se till att påbörja könsutredning. Det är inte så lätt som man kan tro, speciellt inte när man ringer till det nummer man har fått – bland annat via patientföreningen Benjamin – och blir utan förklaring hänvisad till ett annat nummer som har en timmes telefontid i veckan.
Men jag får helt enkelt testa det och se hur det går.

 Posted by at 17:50

  One Response to “>Omvänt ombytt och första försök till kontakt om könsutredning”

  1. Hur får man en könsutredning, är väldigt intresserad av att göra en själv.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)