Jan 162011
 

Yäj! Min B-uppsats är betygsatt.

Mängder av positiva kommentarer, flera rader positiva kommentarer till och med. Enda kritiken som dök upp var att jag kanske inte var pedagogisk nog utan behövde vara i det snaraste övertydlig när jag presenterar min data. Så nu är jag jättenöjd och jätteglad med ett klart VG i min B-uppsats och därmed också hela kursen. Tjoho!

 Posted by at 20:59

  4 Responses to “Betyg”

  1. Godmorgon! Grattis kram och ha en skön dag 🙂

  2. Inför nästa projekt. Det man verkligen plockar stilpoäng med är att göra en lagom omfattande tydlig problemformulering, som följs upp i datavalet. För att sedan i diskussionen knyta samman och fördjupa resonemanget, gärna ur flera vinklar. Det brukar synas om man gjort jobbet med omsorg. Undvik rabblande redundans, läs igenom texterna flera gånger. Låt andra läsa utkastet, så blir det snyggt som tusan. En perfekt referensförteckning är också viktigt. Kom ihåg att kraven ökar väsentligt för varje nivå uppåt. Roligt jobb är det… Mia

    • De positiva kommentarerna fokuserade faktiskt just på problemformulering och valet av datan. Jag var visst vågad i hur jag tolkade autonomi, men det var mer uppskattat att vara vågad och vag än att köra på säkra kort. 🙂
      Det blir spännande och kul att skriva C-uppsats till hösten. Håller verkligen med om att det är kul!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)