Jan 172011
 

Nu var det visst måndag igen, så kan det gå. Idag ska jag tvinga mig själv att skriva på hemtentan i filosofin, har fyra dagar på mig att bli klar med den. Fem frågor, på en sida vardera, men med svårare ämnen än i seminarieuppgifterna. Men det kommer säkert gå bra. Jag har bara kvar den i min höststudier, sedan kan jag fokusera helt på vårstudierna.

Lite småfix med min blogg har det blivit nu på morgonen. I min gamla blogg hade jag ju en massa länkar till texter jag skrivit som kan vara av intresse, de ska också med till denna nya bloggen. Det kommer dock ta en stund eftersom jag ska gå genom alla texterna en och en och snygga till och förbättra dem. De kommer senare att dyka upp i menyalternativet “Texter“, där finns för övrigt redan i min B-uppsats och mina publicerade artiklar.

Nu ska jag först ut i plusgraderna och kasta sopor, nu har isen på uppfarten börjat försvinna så jag tror inte jag ska halka denna gången.

 Posted by at 09:58

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)