Jan 172011
 

Jag undrar lite vad killen som kom med veden tänkte när han såg mig. Han hade visst inte fått mitt nummer så jag hade ingen aning om att han skulle komma och var därför helt oförberedd. Nåja, det gick bra ändå och jag fick min hög med ved. Fotot är på en helt oförberedd Lisa. 🙂

Nu ska jag ägna ett par timmar åt att släpa in veden till vedskjulet, det kommer bli jobbigt och tråkigt men jag kan inte direkt låta det vara. Sedan ska jag se om det verkligen går att elda med den, den ser fuktigare ut än vad jag räknade med. Men så regnade det å andra sidan häromdagen så det är kanske inte så överaskande. Får hoppas på det bästa.

En bild på vedhögen blir det så klart också. 🙂

 Posted by at 10:46

  2 Responses to “Vedleverans”

  1. Eeek, lite musche vaa ?? Go laser, gooo…

    • Lite, men mest irriterad hud på grund av epileringen. Har inte många mörka strån kvar så laser gör ingen nytta, ska försöka mig på diametri när jag får det betalt.
      Fast den jag pratade med som hade den där misstolkningen tycker absolut inte att det var något problem, utan att jag såg ut som en tjej ändå. Det är trevligt! 🙂 Men jag har ändå komplex för alla strån i ansiktet. 🙁

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)