Nov 032013
 

Idag har det varit lunch hos mina föräldrar och sedan firande av Dessie födelsedag. En bra och trevlig dag!

Samtidigt händer det lite andra fascinerande saker. Under mina promenader i skogen med kameran så har jag ju fotograferat en massa, men också dokumenterat intressanta insekter jag sett och sedan rapporterat in mina fynd. Nu till hösten så går diverse sakkunniga genom de lite mer intressanta fynden. Jag har fått frågan några gånger att lägga upp bilder på trollsländor som jag rapporterat in som varit intressanta. Uppenbarligen var jag först med att dokumentera en pudrad kärrtrollslända i en ruta och dessutom blev jag precis ombedd att lägga upp foto på en stenflodtrollslända, som visst är det tidigaste fyndet på året någonsin. Visserligen bara med en marginal på två dagar, men ändå. Det är ju lite extra kul och uppmuntrande. 🙂
Dessutom ringde naturskyddsföreningen häromdagen och hade lite frågor om en igelkott jag också hade sett i trädgården som jag rapporterat in.

Det finns minsann mer som händer i mitt liv än bara hbt, föreläsningar och arbete. 🙂

 Posted by at 21:03

  One Response to “Olika saker som händer i mitt liv”

  1. Godmorgon! Klart att det gör, jätteroligt att du får beröm för dina bilder och att det visas intresse. Bara att gratulera 🙂 Varm kram och vi ses snart 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)