Nov 042013
 

Yäj! Idag gjorde jag huvudprovet i min kurs i psykologi, fick 25 rätt av 30 möjliga. Det innebär att jag får VG på kursen, fy vad duktig jag är! 🙂 Det innebär också att halva terminen har gått och det är dags med nästa kurser. Då blir det 7,5 hp kognitiv psykologi och 7,5 hp cellbiologi. Det ska bli intressant, har redan börjat läsa boken om cellbiologi då jag har fått mer information om den kursen.

Lite passande så har jag fått information om att jag är behörig till flera av kurserna till vårens studier. Får hoppas jag även kommer in på dem, då blir det betydligt mer ledarskap som ska studeras.

Men nu ska det läsas mer cellbiologi. 🙂

 Posted by at 18:49

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)