Nov 072013
 

Gårdagens arbete avslutades väldigt stressande så jag mådde rätt kasst sedan på kvällen. Men jag lyckades ändå vara lite duktig på kvällen, läsa en del och tycka lite synd om mig. Blev goda grillspett och sista ostbågarna som tröst.

Dagen började i samma spår, med kass hals och huvudvärk. Huvudvärken försvann lyckligtvis efter några tabletter men halsen är fortfarande inte bra. Det var rätt dålig timing, för idag skulle jag ju föreläsa! en det är ingen ursäkt, så föreläsningen blev det minsann ändå. Det gick så klart riktigt bra och jag är riktigt nöjd! Använda mikrofon för första gången, men till och med det gick ju bra. Tänka sig… 🙂Lisa föreläser Lisa föreläser

 Posted by at 20:52

  One Response to “Föreläsningsdags”

  1. Ser attans proffsigt ut 🙂 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)