Nov 232013
 

Det händer saker hela tiden, även om jag kanske inte alltid skriver om det. Något som nog är lite dåligt av mig egentligen. Fast visserligen blir det lite tråkigare att skriva när jag inte har bilder att lägga till. 🙂

Förra veckan ägnades mest åt att vara på utbildning det professionella samtalet. Jag var visst bättre på det än vad jag trodde, jättepositivt! Denna veckan har varit arbete, intressanta möten och lite sådant. Planerat lite tillsammans med ADB Helsingborg och i torsdags var det inspirationsdag med arbetet. Det var mycket mer positivt än vad jag trodde och ser lovande ut inför framtiden. Under förutsättning att vi får behålla den tillförordnade generaldirektören.

Idag passar Etna på att få ett vulkanutbrott som jag nu följer rätt intensivt. Jag passade även på att beställa lite mer fågelmat till alla småfåglar där ute i trädgården. Där hoppas jag på att solen snart tittar fram så jag kan fotografera de vackra steglitsarna som verkar ha hittat hit. 🙂

 Posted by at 09:37

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)