Nov 282013
 

Idag var det den sista laserbehandlingen av ansiktet. Det ger inte så mycket längre så då är det dags att ta nästa steg. Jag har just nu två inbokade heltimmes pass med nålepilering i ansiktet. Det är något jag absolut inte ser fram emot, men som jag ändå känner att jag måste ta mig genom. Att föra in en nål i varje hårsäck och sedan döda hårsäcken med en elektrisk stöt låter inte behagligt alls. Hemskt till och med. Å andra sidan, det gör laser också. 🙂
Får passa på att ta foto på ansiktet efteråt, det kan se rätt hemskt ut. Men det får vi se.

Under tiden flyter livet på som vanligt. Denna veckan har jag inte riktigt känt för att läsa, så det har faktiskt blivit lite filmtittande istället. Det var flera månader sedan senast. Det går snart över och jag går över till alla mina böcker igen.

 Posted by at 18:56

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)