Dec 052013
 

Idag har jag minsann semester, imorgon också för den delen! Båda dagarna skulle ha sina aktiviteter som var mer eller mindre trevliga, men nu har två av tre ställts in. Exakt nu skulle jag sitta på Stadsbiblioteket i Helsingborg och lyssna på nästa föreläsning i mångfaldsserien. Den ställdes in på grund av den annalkande stormen, Sven. Imorgon 09:30 skulle jag vara i Helsingborg för nålepilering. Jag var mycket osäker på om jag ens skulle kunna våga ta mig till Helsingborg imorgon, så det bokade jag om. Nu blir det en stor mängd smärta på måndag eftermiddag istället.
Det som däremot är kvar som jag ska till oavsett vilket är julfesten med jobbet imorgon kväll. Det kan jag inte missa! Då har stormen dessutom lagt sig så med lite försiktighet kan jag ta mig dit.

Nu väntar jag spänt på hur illa stormen blir. Varningen för västra Skåne uppgraderades precis till klass 3. Så det kan blir rätt allvarliga problem. Om det nu börjar snöa också så skulle det inte förvåna mig om strömmen går, det hade varit trist. Kanske ska leta upp min ficklampa redan nu. 🙂

Lite olyckligt och kanske symptomatiskt så pajade jag mitt näst sista vinglas för en listen stund. Och hällde ut ett halvt glas vin över tangentbordet. Det klarade sig mirakulöst. Men det känns begränsande med enbart ett vinglas kvar. Kanske något att få i julklapp?

 Posted by at 17:04

  2 Responses to “Sven”

  1. Godmorgon! Vi har många vinglas som bara står är inte ens uppackade, är dina om du vill ha dom 🙂 kram kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)