Dec 072013
 

Lisa

Så var det lördag, fast det på sätt och vis känns som måndag. För mig kändes det som söndag redan igår, då blir det på det på det viset. Gårdagen var det julfest med jobbet, något som vanligt blev riktigt bra. Jag var tidigt ute som vanligt, lite inte på att vägarna skulle vara särskilt körbara. Och för ovanlighetens skull stannade jag länge med. 🙂

Nu på morgonen så vaknade jag lite överraskande upp till flera cm snö där ute, och snön faller fortfarande tung. Det blir spännande att se hur mycket detta kommer bli. Många vackra bilder på fåglar blir det också, men det kommer det bilder på sen.

 Posted by at 10:21

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)