Dec 142013
 

Nu har det till och med passerat lucia och det är ännu en gång helg.

Denna veckan har jag haft en helt ny upplevelse. Jag blev utsatt för nålepilering för första gången. För det första är det otroligt jobbigt rent psykosocialt att låta delar av ansiktsbehåringen växa ut i fyra dagar samtidigt som man arbetar. För det andra är det riktigt smärtsamt att bli epilerad. Fast det var inte så smärtsamt som jag trodde och jag stod ut i en halvtimme utan att använda bedövningskräm. Nu sitter jag ännu en gång och låter det växa ut inför nästa behandling på tisdag morgon. *usch* Nu väntar förmodligen 50-200 sådana behandlingar innan jag kan anse mig nöjd, en kostnad på 350 kr/gång.
Vill man vara fin får man lida pin, antar jag.

Nu på förmiddagen har jag haft besök av en trevlig student. Läser medicinvetenskap på master-nivå och håller på med sitt examensarbete. Ett par timmar intervju och samtal var mycket trevligt, som alltid. Det är alltid trevligt att bli intervjuad av studenter. Caféafton har jag också varit på nu på eftermiddagen.

 Posted by at 20:50

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)