Dec 172013
 

Idag var det en sådan där smärtsam dag igen. Men denna gången använde jag minsann Emla! Den som uppfann Emla borde verkligen få en massa välgörenhetspris! 🙂 Det var hemskt obehagligt att kleta det på överläpp och haka för man började tappa känseln nästan direkt. Däremot var effekten jättebra och nålepileringen kändes inte alls så mycket. Inte i början iaf, sedan släppte det lite och det började kännas. Men lyckligtvis överkomligt. Ska planera lite framöver så jag kan låta det växa ut så jag kan få det bortplockat utan att behöva visa mig för folk. Det kräver lite logistik. 

Annars är det inte jättemycket som händer just nu. Hade det åtminstone varit lite solsken så hade jag varit i trädgården och grävt, kanske till och med suttit i solen och läst. Nu regnar det mest så jag får sitta inne och läsa. Det går bra det med, men inte alls lika kul.

Fick samtal från Naturskyddsföreningen idag. Det har just nu ett projekt för att kartlägga igelkottar i och med att dessa minskar. Jag är en sån där naturmänniska så jag har rapporterat in de få jag har sett. De ringde mig för en månad sedan angående den ena rapporten och ville samtidigt att jag skulle bli medlem. Men de har visst inte så bra koll på vilka de ringer, för nu ringde de mig igen och denna gången för den andra rapporten. Känns lite ostrukturerat. Men jag berättade hur det var så blev det så klart inga problem.

Imorgon blir det betydligt mer att göra. Förmiddagen ska ägnas åt att besöka ABF i Malmö för att planera lite inför Regnbågsfestivalen nästa år. På kvällen blir det sedan middag med Antidiskrimineringsbyrån Helsingborg. 

 Posted by at 21:17

  2 Responses to “Emla rockar”

 1. Godmorgon min vän! Fy attans vad du får gå igenom och så många gånger, kan inte vara roligt. Är inspirerande att fortsätta med dina natur och djur upplevelser när du får gensvar, sådant peppar en att fortsätta. kul kul. Som du så önskar jag faktiskt också sol o värme, kan vi inte få snö o riktig vinter. Detta gråväder blir ingen glad åt.
  Inte många dagar kvar till vi ses, ska bli hur mysigt som helst med er alla omkring sig. Stor varm KRAM till dej 🙂

  • Det är ju resultatet som lockar, det blir jättebra till slut. 🙂 Lite jobbigt på vägen bara.
   Det är hemskt tråkigt med moln och regn.. Inte kul alls..
   Japp, snart är det jul minsann! 🙂 Kram kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)