Dec 222013
 

Nu äntligen, sista dagen innan jag börjar arbeta igen, så blir det ok väder. Jag passade på att gräva ett stort hål i gräsmattan! 🙂 Tanken är att jag ska bygga ut dammen med två delar till i olika nivåer, där vattnet ska rinna fram. Den ena som är extra stor ska dessutom vara rätt grund och ska ha en massa vackra sumpväxter. Efter att ha grävt det här hålet så ska jag gräva ett till och sedan ska jag fixa till med kanter och vallar så allt får rätt form. Därefter ska jag köpa fiberväv och gummiduk som ska lägges på plats. Jag hoppas på mer lämpligt väder i vinter eller en tidig och mild vår. För senast i slutet av mars behöver det vara färdigt så jag kan köpa och plantera sumpväxterna. Annars hinner de kanske inte blomma denna sommaren.

Annars hade jag min ena bror med familj på besök i fredags, det är alltid trevligt.
Och idag skrev jag sista quizet och tentan i kognitiv psykologi. Har en essä kvar för att klara den kursen.

Så här såg det ut innan jag satte spaden i gräsmattan.

Så här såg det ut innan jag satte spaden i gräsmattan.


Så här ser det ut nu. Nästa hål ska grävas bredvid det gröna filtret till höger.

Så här ser det ut nu. Nästa hål ska grävas bredvid det gröna filtret till höger.

 Posted by at 19:40

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)