Dec 272013
 

Nu är julen och med all dess firande över, i alla fall stora delar av julen. Det har varit jättetrevligt och jättemysigt att träffa alla i familjen. Tror nog faktiskt alla i den närmaste familjen var med antingen på julafton eller juldagen, mycket trevligt! Med tanke på att det handlar om jag, mina föräldrar, fem syskon, fyra respektive, två äldre syskonbarn med ett respektive och fem yngre syskonbarn så blir det trots allt en hel del och svårt att få till alla på en och samma gång.
Arbeta har jag också hunnit med, både lille julafton och även idag. Ska även arbeta på måndag. Skönt med lite enstaka arbetsdagar här och där.

Idag blev det även nålepilering igen, tredje behandlingen. Vi räknade lite på hur mycket av mitt bidrag för hårborttagning som är kvar och kom fram till att det finns utrymme till nästan 40 behandlingar till. Då kommer jag nästa vara klar, åtminstone det värsta kommer vara borta då. Å andra sidan kommer det ta över ett år att komma så långt. Hårborttagning i ansiktet är ingen snabb, enkel eller smärtfri process.

Inte bara allt detta, utan en intervju med mig är också publicerad på Ottars hemsida. Där argumenterar jag emot att landsbygden skulle vara mer inskränkt än storstaden.

 Posted by at 20:24

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)