Mar 072014
 

Det har varit enormt länge sedan jag skrev någon i min blogg senast. Jag har fått flera frågor om jag verkligen lever, i och med att jag varit så aktivt och nu är så tyst.

Men jo, jag lever. Jag lovar. Och det är kanske dags att bli lite mer aktiv igen. Framförallt då så mycket händer runt omkring. Jag tänkte skriva lite om det inom kort, iaf en snabb genomgång. Först har jag andra saker att ta tag i. Projektansökan, annan skrivelse och uppdatera en verksamhetsplan. Ska nog kunna få in blogginlägg mitt i detta också. 🙂

 Posted by at 17:47

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)