Mar 072014
 

Det är säkert en del som undrar vad jag ägnar min tid åt som gör att jag inte varit så aktiv på min blogg. Det får jag ju faktiskt berätta.

  • Arbete. Jag arbetar så klart, det tar en hel del tid. Har en hel hög ansvarsområden där som tar en del tankekraft.
  • Studier. Jag studerar alltid något. Min energi till det går dock upp och ned.
  • Damm. Jag har grävt ut oc lagt ut dammduk för två dammar till, som ligger i olika höjdnivåer. Resultatet så långt är fantastiskt! Det är alla växter kvar som behövs.
  • Natur. Naturen och mina vandringar är så klart viktigt. Och med dina milda vintern och våren så har jag redan kommit ut flera gånger. Planerar också nya vandringar och nya lokaler att inventera trollsländor och dagfjärilar på.
  • RFSL Helsingborg. Vi hade årsmöte den 12:e januari.och jag valdes glädjande nog till ordförande. Detta tar givetvis mycket tid nu. Mycket aktiviteter som planeras och genomförs. Just nu borde jag egentligen skriva en typ projektansökan till Hx, Helsingborgs Stadsfest.Fyra dagar på mig att skriva tio sidor text. Förmodligen rätt överambitiöst, men kan inte låta bli.
  • RFSL förbundet. Några föreslog mig till förbundsstyrelsen. Det är inget som tagit mycket tid för mig, men är ändå mycket kul! Tyvärr kom jag inte med i valberedningens förslag, men jag bestämde mig för att stå kvar på valbar plats.
  • Regnbågsfestivalen. Jag är seminarieansvarig för Regnbågsfestivalen i Malmö. Det innebär att jag håller på att försöka boka in och samordna minst 50 unika föreläsningar, plus några konstnärer som kan ställa ut.
  • Ännu en styrelse. Mitt namn ligger också som förslag till ännu en styrelse, men valberedningen är inte klar. Så jag ligger lågt med det just nu.

Med allt detta så borde jag nog egentligen känna mig rätt splittrad. Istället känner jag mig bara… nöjd.

 Posted by at 21:10

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)