Mar 082014
 

Det är hemskt trevligt med en helg med vackert väder då jag inte har så mycket aktiviteter inplanerat. Det har inte hänt så ofta i år. Vackert väder har det visserligen varit, men jag har också varit hemskt uppbokad. Denna helgen blev ett undantag.

Jag började dagen med att gräva hål i gräsmattan. Stora delar av dammarna som jag grävt är klara, men ena sidan har fortfarande vissa behov. Så jag har ägnat tid åt att gräva upp några kvm gräsmatta där jag ska lägga kantsten och ett par rabatter. Sedan blir det perfekt och det är bara växter som saknas! Mitt i detta gjorde jag att avbrott på ett par timmar. Då for jag in till Helsingborg och deltog i Feministisk Citypromenad. Det var trevligt, med trevliga människor. 

Morgondagen är helt oplanerad! Det innebär att jag förhoppningsvis kan avsluta grävandet. Men jag ska också passa på att ge mig ut i naturen. En par timmar på Söderåsen är precis det jag behöver. Trevligt, vackert, och bra motion.

Nästa helg är å andra sidan fullspäckad. På lördagen har jag först utbildning i gruppdynamik och sedan caféafton med RFSL Helsingborg. Söndagseftermiddagen ska ägnas åt årsmöte för Antidiskrimineringsbyrån Helsingborg. Bra och trevliga aktiviteter visserligen, men inte mycket tid över till annat.

 Posted by at 21:40

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)