Mar 092014
 

Idag har varit en aktiv dag, ungefär som alltid. Ägnade förmiddagen åt att gräva. Fixade avgränsningen till dammarna så att det är redo att bara lägga kantstenen på plats. Sedan är hela arbete färdigt där. Det enda som återstår är mindre jobbiga saker som att plantera växter. Därefter blev det en lång promenad i skogen, vid Maglaby kärr. Så där trevligt navigera efter GPS för att det fanns något intressant en kilometer in i skogen. Sådant är extra kul. Det blir spännande när man ska försöka ta sig genom sank mark, det blir till att hoppa på stenar och balansera på stockar. Kul!

Nu på kvällen har jag slutfört typ projektansökan till Hx, Helsingborgs Stadsfest. Sju aktiviteter är planerade och budgeterade, nu hoppas jag alla dessa och gärna fler också blir av. Nästa del i allt skrivande är att uppdatera verksamhetsplanen. Det ska nog bara ta ett par dagar. jag skrev den trots allt själv inför verksamhetsåret 2013. Det är mycket spännande saker som händer.

_DSC5651_1200x800 _DSC5659_1200x800 _DSC5677_1200x800 _DSC5689_1200x800

 Posted by at 20:40

  2 Responses to “Maglaby kärr”

 1. Ojdå vad du kommit igång! Godmorgon min vän 🙂 Ja du har verkligen att göra, att du bara orkar. Duktig du är, gå bara inte in i väggen som det så fint heter när man är slutkörd.
  Härliga vårdagar vi har,längtar till helgen så man kan njuta av solen 🙁 🙁 ska inte bli fint då, önskar man kunde spara den i en liten burk och ta fram när man är ledig. Stor varm KRAM / mamma

  • Här går det snabbt, man ska inte lata sig. 🙂 Måste ha saker att göra, blir galen av att inte ha något att göra.
   Det är synd man arbetar när det är som finast, ska ju blir dåligt väder till helgen igen..
   Kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)