Mar 142014
 

Det är hela tiden saker som händer, även om det mesta inte händer mitt i veckan. Däremot är den här veckan verkligen fullbokad. Nu på lördag så ska jag på utbildning i gruppdynamik i Svedala. Lagom till att det är klart ska jag direkt till Helsingborg för caféafton med RFSL Helsingborg och sedan ett möte med en person på kommunen som vill diskutera samarbete. Söndagen börjar sedan i alla fall lite lugnt, men sedan är det årsmöte för Antidiskrimineringsbyrån i Helsingborg. Där är jag en del av valberedningens förslag till styrelse, så det kommer bli intressant och spännande.

Idag har jag, som jag ofta gör, petat i trädgården. I måndags beställda jag en massa plantor i kruka från ebay. Det är stora plantor, motsvarande vad man köper på plantskola. Men de är så klart inte uppväxte vid den här tidpunkten på året. Nio plantor till ett pris på 450 kr inklusive frakt fick jag hem. Alla mådde bra och är nu planterade vid dammen. Nu hoppas jag att de överlever också, men det tror jag nog. Klarar de tre dagars frakt för England så ska de nog klara att planteras också. 🙂
Det blev fem plantor revsuga, två pipört och två oktoberaster. Väntar på fyra veronika och två drakmynta som fortfarande är på väg. 

Den här hörnan har fått lite nya plantor.

Den här hörnan har fått lite nya plantor.


När krokusarna börjar vissna så börjar andra blommor att blomma.

När krokusarna börjar vissna så börjar andra blommor att blomma.

 Posted by at 18:32

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)