Mar 162014
 

Idag har varit en bra och givande dag, men inte helt perfekt. Som vanligt efter en dags utbildning så får jag ont i nacken och huvudvärk dagen efter, har käkat några huvudvärkstabletter.

Det är ju lite olyckligt när det är årsmöte för Antidiskrimineringsbyrån i Helsingborg och jag var nominerad till styrelsen. Så givetvis tog jag mig ditt. Det var ett mycket trevligt årsmöte med många nya, intressanta och fascinerade människor. Jag fick plats i styrelsen och ser verkligen fram emot det. Det komma blir mycket spännande och kul med nya utmaningar. På inget sätt kommer jag lämna eller minska engagemanget i RFSL, utan ser det som ett fantastiskt komplement.

 Posted by at 20:15

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)