Mar 162014
 

Men innan jag gjorde så kul saker som att sitta på ett årsmöte och ännu mer bli en föreningsmänniska så hade jag några timmar hemma i trädgården. Det är alltid trevligt att vara ute i solen och göra lite nytta för sig själv. Så blev lite rabatt lite vackrare och några buskar lite lägre och lite finare. 

Hittade dessutom några skalbaggar som flöt runt i dammen som jag passade på att rädda. Det var visst tre purpurlöpare fick jag reda på efter att ha lagt ut bilder på Flickr. Mycket trevligt när naturen vaknar till liv, då blir det mer och mer vår.

 Purpurlöpare Purpurlöpare Purpurlöpare

 Posted by at 20:56

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)