Mar 172014
 

Det är härligt att spontant ha en semesterdag här och där. Nu har jag egentligen speciella planer för semester på måndagar. Jag går som alla säkert redan vet på nålepilering, det är smärtsamt och omfattande. Men ger bra resultat. Det jobbiga är att hårväxten måste växa ut två mm, eller i fyra dagar för att det ska vara genomförbart. Det går bra när som helst när det gäller hals och kinder. Men gäller det överlätt och haka så vägrar jag gå till jobbet med flera dagars utväxt. Därav en helg utan aktiviteter och sedan semester på måndagen så jag kan utsättas för epileringen.

Denna måndagen var planerad så, men tji fick jag. Det var alldeles för mycket aktiviteter under helgen så det får bli en annan gång. Men ledig är jag ändå.

Så istället har jag gjort av med en mängd pengar. Beställde 150 kantplattor till att ha runt mina rabatter och sedan iväg och titta på växter. Det blev tio meter kokosmatta att ha runt dammen och typ 30 plantor. Nu har jag ägnat dagen åt att lägga kokosmattan på plats och plantera allt. Bra blev det också! Men kan konstatera att jag behöver tolv meter kokosmatta till, så klart. 🙂

Imorgon däremot, då är det arbete igen._DSC5753_1200x800 _DSC5754_1200x800

 Posted by at 17:06

  2 Responses to “Kokosmatta”

  1. Det ser ju jättefint ut,ser fint ut att dölja plasten med kokosmatta 🙂 Spännande att se när alla växterna växt till sig. Du kan du 🙂

    • Tack! Det är kul att göra något trevligt i trädgården. 🙂 Kokosmattan blev jättebra. Jag väntar också på alla växterna nu. 🙂
      kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)