Mar 212014
 

Ikväll är jag verkligen helt slut.

Igår tog jag mig direkt efter jobbet iväg för att bli epilerad för att sedan vara på första styrelsemötet för Antidiskrimineringsbyrån Helsingborg, Det visade sig ta inte mindre än tre timmar. Men det var trevliga och väk använda tre timmar. Mycket kul och positivt, kan ske mycket bra där.
Men det satte nog sina spår idag. Efter lunch på jobbet så försvann all min energi och jag satt bara och gäspade. Det kan jag knappast påstå var allt för produktivt.Jag är lite piggare nu. Något som är tur för att jag ska vara social om knappt en timme. 

Inte många lugna stunder här. Jag vänjer mig säkert snart så jag inte är lika trött. 🙂

 Posted by at 19:06

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)