Mar 222014
 

Idag har det varit fyraårskalas och jag fick träffa nästan hela familjen. Det var trevligt som alltid.

Innan kalaset så petade jag lite i trädgården. Det var däremot riktigt kyligt. Jag hade nämligen fått hem två näckrosor som jag beställt. De planterades i sina korgar och skulle nu ned i vattnet. De ska på rätt plats, på ett djup upp till en meter utan att korgarna välter. Det innebär att jag i princip får ligga på mage vid dammarna och ha hela armarna nere i det kalla vattnet för att försöka få dem vågräta. Det gick bra, men kallt blev det om armarna!

Imorgon ska jag däremot klippa gräsmattan för första gången i år. Det är riktigt tidigt.

 Posted by at 20:35

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)