Mar 242014
 

Den här dagen avslutades lite pinsamt. Jag var iväg och storhandlade efter jobbet och glömde det viktigaste. Kaffet! Hur kan man göra något sådant? Tur jag hade lite över hemma så det räcker till någon dag till.

Nu på kvällen så var en vän lite stygg mot mig. Min studiedisciplin denna våren har varit katastrofalt dålig. Men vi pratade lite studie och helt plötsligt blev jag sugen. Nu är jag anmäld till tre kurser i juridik till hösten. En översiktskurs, en om arbetsrätt och en om förvaltningsrätt. Värdefull kunskap och mycket användbart. Men ändå.. Vi får se hur det går. 🙂

 Posted by at 20:36

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)