Mar 272014
 

Ibland måste jag kolla kalendern för att se vad jag har gjort i veckan och vad jag ska göra resten av veckan. För något år sedan använde jag inte ens en kalender, det hände inte tillräckligt mycket för att motivera det. Nu däremot skulle jag inte klara mig utan en kalender, skulle tappa bort hälften och ta fel tid på resten. 

I tisdags träffade jag till exempel politiker från Folkpartiet i Helsingborg för att prata hbtq. Mycket trevligt och givande. Det är roligt med sådana samtal och jag hade haft dem oftare. Det finns mycket kunskap och insikt att förmedla, och det ger så mycket. Idag däremot så vart det lite möte med Sensus istället, också mycket givande och trevligt. Men på helt andra sätt. 
Efter det var tanken att jag skulle bli epilerad. Men där gick visst något snett och det blev inte av. Ingen på plats och ingen som svarade i telefon. Sådant som händer, men det är ändå synd. Nästa gång är måndag så jag hoppas det går bättre. Jag hade också möjlighet att ta mig till Ängelholm på kvällen på mångfaldsdag. Men bestämde mig för att jag inte orkade vänta så länge så jag körde hem istället. Kanske hade det egentligen varit trevligt i Ängelholm. Eller det hade det säkert! 🙂

Helgen ser jag verkligen fram emot! Mest om mina plattor kommer imorgon som utlovat. De är redan tio dagar senare så jag håller inte andan, men hoppas kan man. Får jag dem så blir det mycket aktivt arbete i trädgården och jag kan bli helt klar. Annars så blir det extra många vandringar i naturen. 

 Posted by at 20:29

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)