Mar 292014
 

Vilken fantastisk lördag! Solsken, varmt och skönt hela dagen. Redan klockan åtta satte jag mig på altanen i shorts och topp och läste bok. Visst var det lite kyligt så tidigt på morgonen, men det tog jag igen när det blev varmare under dagen. Som vanligt vid sådana här tillfällen så blir det många pauser då jag går en runda i trädgården med kameran och tar vackra bilder. Det finns många möjligheter även i en trädgård!

Eftermiddagen ägnades sedan åt café i Helsingborg. Efter det så var planen att åka inom Hornbach och köpa tolv meter kokosmatta till dammen. Men nu visade det sig att de igår fick in vattenväxter, så det blev även 14 vattenväxter och två som sälgar. Då har jag en del att plantera imorgon!Nässelfjäril Honungsbi Citronfjäril

 Posted by at 19:16

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)