Apr 012014
 

Även söndagen och måndagen var väldigt vackra och trevliga dagar. Fortsatte mest att sitta ute i solen och njuta av det vackra vädret. Då händer det inte jättemycket, mer än mitt läsande och lite sporadiskt fotograferande. Idag när jag kom hem från jobbet så ser det lite annorlunda ut. Nu kom minsann mina plattor jag beställt! De står snällt utanför och väntar på att tryckas ned i marken. Nu har jag verkligen andra saker att göra nästa helg! Lite mer uttröttande.

.Men just nu så är det annat som gäller. Imorgon är det RFSL Helsingborgs första öppna styrelsemöte för det här verksamhetsåret. Jag har mycket att ta upp, så det blir mycket att förbereda. Så det sitter jag och pysslar med nu. Kopierar dokument till laptopen, fixar med papper, och samlar ihop allt jag ska ha med mig. Det kan bli rätt omfattande.

 Posted by at 18:03

  One Response to “Nu är plattorna här!”

  1. Godmorgon! Hoppas att du inte tar på dej för mycket och kör slut på dej, om inte så är det roligt att du har att göra som du tycker är kul. Ha en fortsatt bra vecka, stor KRAM 🙂 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)