Sep 042014
 

Nu när alla arrangemang för sommaren är över så kanske man ska försöka väcka liiite liv i min blogg igen. Jag ser ju att antalet dagliga besökare fördubblats sedan jag var aktiv bloggare senast, trots att jag inte skrivit något. Jag har kanske synts för mycket lite överallt.

Helgens hbtq-arrangemang under Hx har varit helst fantastiska. Även om vissa hade kanske lite få besökare så får vi ändå vara mycket nöjda med närmare 2000 personer i Helsingborgs fösta riktiga parad. Det fanns en mindre parad ifjol, men den kunde inte alls mäta sig med denna.
Det var kul och nervöst att gå först i paraden med en vacker regnbågsklänning mes fanbärare på båda sidorna om mig. Men det var ännu lite mer nervöst att komma på fel plats i talarordningen efteråt, så jag fick improvisera mitt tal inför 3000 åhörare. Men jag är mycket nöjd och stolt över allt!

Man skulle kunna tro att det nu blir lite lugnare. Så är det ju inte riktigt. Det dyker hela tiden upp nya saker.

Lisa i Regnbågsklänning

Lite media skrev om det hela så klart.
Sydnytt: “Stor uppslutning i prideparad” Jag tycker de underskattar antalet.
HD: “Invigning av Hx
24HD: “Regnbågens färger ringlade genom Helsingborg
Sveriges Radio: “Största prideparaden på nya Hx-festivalen
Bambuser: “Prideparad Helsingborg 2014” Om man vill se hela paraden

 Posted by at 19:48

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)