Sep 062014
 

I fredags förra veckan så var de pridepepp och prideparad hela eftermiddagen. Men på förmiddagen så blev jag intervjuad av HD för deras familjebilaga. De ville helst intervjua ett samkönat par där barnen flyttat hemifrån för att prata om den omställningen. Men det var tyvärr ingen som var intresserad av att ställa upp. Jag tycker det är mycket tråkigt. Många kritiserar media för att sällan använda sig av hbtq-personer i sina ordinarie reportage. Men samtidigt så är det mycket få hbtq-personer som är beredda att ställa upp, oavsett hur mycket media än letar och får hjälp med att leta.

Istället valde de att intervjua mig som reserv. Utifrån frågeställningen hur är det att finna en partner som lesbisk kvinna med transsexuell bakgrund. Inte lätt är väl mitt korta svar. I dagens tidning så fick inte bara vara med på framsidan, det blev också ett helt uppslag om mig. Mycket bra skrivet och bra bilder! Läs gärna deras artikel, “En kvinna med bonus“.

 Posted by at 18:56

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)