Sep 062014
 

Den här dagen har varit fylld med nyttigheter och trevligheter. Jag har en tendens att göra det mesta nyttiga sakerna i trädgården under andra delar av året än sommar. Så nu när hösten har anträtt så händer det plötsligt lite saker igen. Idag har jag ägnat flera timmar åt att rensa ogräs, klippa gräsmattan och lägga plattor. Sedan i våras har jag haft ett 80-tal plattor över som jag haft planer för, nu var det minsann dags. Jag har en dåligt omhändertagen gång från altanen runt halva huset till ytterdörren och infarten som jag länge har velat ha plattor på. Så idag satte jag igång med goda resultat och väldigt mycket svett. Och nu får jag ta paus för att plattorna är slut. 🙂 Får ta och köpa hem en pall till så jag kan bli klar innan det blir snö.

Ett par bilder på resultatet så långt är nödvändigt.

_DSC1259_1200x800 Plattor

 Posted by at 18:50

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)