Sep 072014
 

För att vara en bra bit in i september så har det verkligen varit vårkänslor hela helgen. Vackert väder och dessutom inget inplanerat alls. Det var länge sedan jag ahde en helg ledig helg, mycket länge sedan. Inte ens ett enda kalas!
Jag har sprungit runt lite där ur och snyggat till där jag ska fortsätta lägga plattor. Det kommer så klart bli riktigt bra när det är klart. Även om det kan gå lite långsamt ibland. Fick även ett kort spontant besök och en massa beröm för trädgården. Jag är så klart jättenöjd med, med tanke på allt jag har gjort. Så då blir jag glad.

Imorgon är det arbete igen. På kvällen är det sedan direkt iväg från jobbet till styrelsemöte med RFSL Rådgivningen Skåne. Det kommer säkert också bli trevligt!

 Posted by at 20:07

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)