Sep 092014
 

Det var ett intressant styrelsemöte med Rådgivningen igår. Som alla styrelsemöten så drog det ut på tiden och jag kom hem sent. Men det är sådana konsekvenser man får ta om man vill engagera sig ideellt. Natten blev sedan av någon anledning inte så trevligt. Jag sov väldigt dåligt, eller drömde att jag sov väldigt dåligt. Kanske en kombination. Med tanke på att jag fick för mig att försöka starta bilen när den redan var igång så ligger det nog något i det.

Men trots det så blir det en extra tidig morgon imorgon. Ska på företagarfrukost redan klockan sju på morgonen, så jag får vara på plats lite innan dess. Det ska så klart också bli trevligt.

Idag blev det också klart med resor till förbundsstyrelsemöte i Stockholm nästa helg och forummöte med SADB i Trollhättan helgen efter det. Då är det bara resan till mötet med Nämnden mot diskriminering kvar att boka, när jag får bokningsinformation. Och bekräftelse på min anmälan för den delen. Intensiv andra halva av september.

 Posted by at 20:37

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)