Sep 102014
 

Som sagt så blev det en tidig morgon idag. Lyckligtvis har jag flextid så jag kunde gå hem lite tidigare också. Det är riktigt skönt.

Idag hade jag egentligen bestämt mig för att byta bromsar på min stackars bil. Men det har kommit regelbundna kraftiga regnskurar så jag sköt det på framtiden. Kanske imorgon? Istället har jag suttit och läst en stund och surfar just nu runt och samtidigt lyssnar samtidigt på en föreläsning om grundläggande juridik.

Hobbyfotograf som jag är så blev det något foto trots vädret. En snigel. 🙂

Snigel

 Posted by at 19:12

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)