Sep 122014
 

Den här dagen har inneburit flera trevliga möten. Meningsfulla möten, som de flesta av mina är, tycker ja är väldigt kul! Jag kan ha lite svårt att förstå en del som är väldigt genomgående negativa till möten, de är ju så kul! En del sådana genom jobbet och sedan diskutera hbtq-strategi med enheten för samhällsplanering samt HR-avdelningen vid Helsingborg Stad. Mycket positivt och konstruktivt!

Nu är det istället helg. Jag har njutit av något glas vin och ska snart gå och lägga mig. Ska trots allt orka njuta av resten av helgen också, helst utan att så där onödigt sova bort dagarna. Jag hade blivit lovad min pall med plattor idag, men den kom visst inte. Förhoppningsvis kommer den imorgon så kan jag vara ytterligare lite nyttig.

 Posted by at 20:57

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)