Sep 152014
 

Nu är det måndag och valet är över. Helgen har varit lugn och trevlig med lite kalas så man fick träffa större delen av familjen. Igår var det så klart val.

Jag är absolut inte nöjd med valresultatet. Jag har mycket svårt att förstå att man röstar på ett parti som anser att jag borde ha tvångssteriliserats, att jag inte ska få gifta mig och att jag absolut inte ska få ha barn, varken biologiska eller adopterade. Dessutom anser samma person att min sexuella läggning, lesbisk, är att likställa med pedofili och vill införa liknande lagar mot homo/bisexualitet som finns i  Ryssland. De vill begränsa aborträtten, begränsa fackförbunds inflytande samt ta bort diskrimineringslaget, hatbrotts- och hetslagstiftning. Förutom detta så är det ett parti som är allmänt vidrigt.
Nu förstår jag att alla som röstar på partiet inte är allmänt vidriga och kanske inte ens delar dessa åsikter. Men de har trots detta stärkt ett parti som i sitt agerande och genom sina företrädares agerande står för och driver dessa ställningstaganden. Jag tycker det är otroligt obehagligt.

 Posted by at 21:19

  One Response to “Vidriga partier”

  1. Bra skrivet,känns som det skymmer över landet.
    Joan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)