Sep 242014
 

Dagens sammanträde med Nämnden mot diskriminering har varit intressant och trevligt. Överraskande positivt får jag nog säga. Det ger lite mer information till remissyttrandet jag ska revidera efter det här mötet. Helt klart värt alla restider, om kanske inte förseningarna på vägen hem.

 

Med 30 minuter kvar till mitt tåg skulle gå så såg jag att tiderna för avgående tåg började ändras. Det visade sig snart att det var stopp både norrut och söderut från Sthlm.
Tur i oturen så hamnade jag på perrongen mellan en anställd på Trafikverket och en på SJ så jag fick lite extra löpande information.

Nu en och en halv timme försenat sitter jag åtminstone på rätt tåg och väntar på avgång. Lär bli ytterliggare försenad. Som tur är så har jag inget inbokat riktigt tidigt på jobbet så jag tar lite sovmorgon imorgon. Kommer med lite tur faktiskt vara hemma innan midnatt.

 Posted by at 18:34

  One Response to “Nämnden mot diskriminering”

  1. hej är själv transkille och ska börja utredningen, fin blogg du har och viktig, lycka till

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)