Sep 242014
 

Inte mycket ledig tid till något alls just nu. Tidigt i fredags körde jag till tåget för att vara med på förbundsstyrelsemöte, och kom hem igen vid tio på söndag kväll. Varje dag var lång och trevlig, men lämnade inte mycket tid till annat.

Måndagen var å andra sidan lugn, utan en massa saker att göra förutom arbete. Så det blev mest avslappning. Det blev lite annorlunda på tisdagen då jag körde direkt till min ena bror efter jobbet och han var snäll och fixade mina bromsar som lät väldigt illa.

Nu bär det istället iväg till Stockholm igen. För ett sammanträde på hela två timmar. Det ska bli trevligt med ett första sammanträde med Nämnden mot diskriminering.

 Posted by at 09:06

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)